Mä haluun ryhmikseen! PDF lomake

UUTISIA JA HAUSKOJA JUTTUJA

Ryhmäperhepäiväkotilaiset pihalla
Ryhmäperhepäiväkoti alkoi jälleen
Johtajan kynästä

Kouvolassa sijaitseva Ryhmäperhepäiväkoti on 12-paikkainen, vapaaseurakunnan tiloissa toimiva kokonaisuus. 

 

Ryhmäperhepäiväkoti Pikkutaimet aloitti toimintansa kesätauon jälkeen. Kesätauon aikana ryhmäkooksi varmistui 5 lasta, mikä tarkoittaa, että vielä on 3 vapaata paikkaa 8 paikkaisessa ryhmiksessä. Pienessä ryhmässä lapset saavat varmasti yksilöllistä ja kodinomaista hoivaa ja huolenpitoa. Jos etsit lapsellesi päivähoitopaikkaa, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Ryhmikseen on myös mahdollista tuoda lapsi muutamaksi tunniksi leikkimään tai koko päiväksi tilapäishoitoon. Tilapäishoitoa tarjoamme sen mukaan, miten ryhmässä on tilaa. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Ennen syyskauden alkua varmistui myös 3 työntekijän läsnäolo ryhmiksen arjessa. Allekirjoittaneen lisäksi tiimissä jatkaa jo keväällä mukana ollut Milla sekä nyt uutena Larissa. Sivustolle päivitämme hyvin pian heidän kuvansa. Työtiimimme on mahtava ja kaikesta huokuu halu tehdä lasten parissa parasta mahdollista työtä!

Ajattelemme jokaisen lapsen olevan käsittämättömän arvokas Jumalan lahja perheelle. Haluamme pitää huolta lasten hyvinvoinnista ja olla tukemassa heidän kasvavaa identiteettiään ryhmiksessä mm. musiikin, leikin ja liikunnan keinoin.

Tervetuloa mukaan ryhmiksen arkeen!

Sinua saattaa kiinnostaa myös…

paikkainen

neliöitä

aikuista

perustettu

Ota yhteyttä

Sijainti: Ahdinkatu 25, 45100 Kouvola

Puhelin: 050 470 5569

Email: pikkutaimet@outlook.com

Avoinna: Ma-PE 7.30 - 16.30